• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MISIOO Ballenbad light blue XL rond 90x40 cm incl. 200 ballen

1 / 1
99,95
Voor 12:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MISIOO Ballenbad light blue XL rond 90x40 cm incl. 200 ballen

Er worden standaard 200 ballen meegeleverd in de kleuren grijs en wit. Extra setjes ballen van 50 stuks zijn apart te bestellen. Het mooie groene ballenbad van Misioo is dé grote hit op dit moment en dat begrijpen wij! Dit ballenbad zorgt voor vele uurtjes speelplezier waarbij de motoriek en de zintuigen van je kindje worden gestimuleerd.

Het ballenbad kan gemakkelijk worden gebruikt door baby´s, zolang er maar een volwassen persoon in de buurt is. Vanuit onze ervaring is het Misioo ballenbad een grote hit zodra je kindje zelfstandig kan zitten en de verschillende ballen oppakt en onderzoekt.
Wanneer je kindje nog niet zo goed zelfstandig kan zitten, dan bevelen wij aan om samen met hem/haar in of naast het ballenbad te zitten. Zowel het ballenbad als de ballen zijn CE goedgekeurd. Dit betekent dat je kindje met een gerust hart het ballenbad en de ballen kan onderzoeken met zowel armen, benen als mond.

Als het ballenbad op een gegeven moment aan een wasbeurt toe is, dan kun je de hoes gemakkelijk losmaken met behulp van een rits. De hoes bestaat voor 95% uit katoen en 5% elastaan en kan worden gewassen op 40 graden. Het mooie en stijlvolle design van dit grijze ballenbad past mooi in elke huiskamer of kinderkamer.

Ontwikkelingsgebieden Het gezichtsvermogen van je kindje wordt gestimuleerd door de verschillende gekleurde ballen. De tastzin wordt gestimuleerd wanneer je kindje in het ballenbad zit of ligt. Wanneer je kindje de ballen oppakt en weggooit wordt de motoriek en de oog-handcoördinatie gestimuleerd.

Afmeting het ballenbad heeft een diameter van 90 cm. en is 40 cm hoog.

De ballen hebben een diameter van 7 cm. Het schuimrubber rondom het ballenbad is 6 cm. dik en de bodem is 1 cm. dik.

Leeftijd: Goedgekeurd vanaf 12 maanden. Materiaal: Schuimrubber, katoen, elastaan en plastic.

LET OP: Een volwassen persoon moet altijd een oogje in het zeil houden wanneer er in het ballenbad wordt gespeeld. Het ballenbad zit opgevouwen in een doos tijdens het verzenden en zal kort nadat deze is opengemaakt de originele vorm aannemen.

Met 200 ballen set is het badje ongeveer voor 1/3e gevuld. Voor iets oudere kindjes is het wel leuk om er nog een extra set bij te nemen zodat het wat voller zit.