New in: Les Rêves d'Anaïs

  • Geplaatst op
New in: Les Rêves d'Anaïs

Les Rêves d’Anaïs legt de onschuld en schoonheid van een pasgeborene vast met een verfijnd aanbod van beddengoed en verzorgingsproducten. Het merk ademt een betoverende elegantie uit die in elk detail te vinden is. Les Rêves d’Anais wordt gekenmerkt door zijn unieke aanbod van collecties. De prachtige reeks klassieke uni-collecties is verrijkt met collecties die een subtiele, fijne print hebben. Samen bieden ze een verfrissend tintje aan het klassieke segment.

Alle collecties zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen, die een onvergelijkbare zachtheid hebben. Deze kenmerken in combinatie met de verfijnde productontwerpen resulteren in een warme en uitnodigende slaap- en kinderkameromgeving, die de perfecte omgeving biedt voor kleintjes om te groeien en de wereld om hen heen te ontdekken.

De typische dromerige sfeer is prachtig vastgelegd in de zwevende Pappus, het symbool van het merk. Dit delicate zaad zweeft op de lichtste bries, wervelend en draaiend door de lucht, het begin van nieuw leven!