Menu
0
vóór 23:45 besteld = dezelfde dag verzonden
achteraf betalen mogelijk
gratis verzending vanaf 35 euro {nl}
gratis retourneren*
29Oct2022
De voordelen van wol

De voordelen van wol

Door: StephanieReacties: 0

Wol komt van een schaap en is dus helemaal natuurlijk. Wol wordt al eeuwen gewaardeerd als één van de meest effectieve beschermingen tegen warmte en koude. Wetenschappers hebben tot op heden geen vezel kunnen namaken met vergelijkbare eigenschappen als die van schapenwol.

Baby’s en kinderen kunnen pas vanaf het zevende levensjaar hun eigen temperatuur vrijwel volledig reguleren. In de eerste zeven levensjaren kan het dragen van wol de onstabiele temperatuurhuishouding van je kind ondersteunen en reguleren. Wist je dat baby’s en kinderen meer energie dan volwassenen verbruiken om hun lichaam op temperatuur te houden? Door de isolerende werking van wol kan je kind haar of zijn energie gebruiken om te groeien.

Wol bevat lanoline. De lanoline in wol zorgt er voor dat water en vuil niet in de vezel trekt. De wol stoot het af. Ook regenwater wordt vrijwel niet opgenomen. En het drinkwater dat je kindje morst blijft niet op de stof liggen. De druppels rollen er zomaar af.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.